Klantmening

Project manager - over opstellen resultaatgericht programma

 

"ProConCoa heeft de programmaleiding en mijzelf bewust gemaakt dat ons programma niet afdoende was. Wat we tot dan toe hadden bepaald voor de nieuwe productsuite was niet volledig en onsamenhangend.

 

Met ProConCoa hebben we de deliverables opnieuw gedefinieerd. Vanuit dit complete eindresultaat hebben we teruggeredeneerd naar mijlpalen en hun afhankelijkheden.

 

Door de aanpak van ProConCoa kwamen we snel tot een gedeeld beeld wat ons nog te doen stond en welke resources en tijdpaden nodig waren. Kritieke risico's werden nu expliciet.

 

Tevens konden we de projectmedewerkers veel beter uitleggen waar ze naartoe moesten werken. Het bleef erg spannend, maar we kregen wezenlijk meer grip op de uitvoering. Onze energie kwam weer terug."

Programma- / projectmanagement

 

 

Dienstverlening

Onze dienstverlening bestaat uit:

- Formuleren programma- / projectstrategie

- Opstellen resultaatgericht programma of projectplan
- Op de rails zetten van (ontspoorde) projecten

- Benefit management

 

Opdrachten

Klik hier voor voorbeelden van programma- en projectmanagement-opdrachten.

 

Aanpak

Bij het opstellen van programma- en projectstrategiŽn en plannen werken we op basis van reverse resultplanning. Met belanghebbenden formuleren we in workshops het beoogde resultaat, de stappen, de resources en de planning.

Voor ontspoorde projecten en benefit management zijn veelal zeer specifieke maatregelen nodig. We hebben hiervoor dan ook geen vaste aanpak. In het maatwerk is het principe van reverse resultplanning leidend.

 

  

  

 

Home

Strategie

Ontwikkeling

Contact/Links